Ftesë për trajnim

Iniciativa për Zhvillim dhe Integrim Social – ISDI në kuadër të aktiviteteve edukuese kundër HIV/AIDS-it organizon trajnimin një ditor “Parandaloje të keqen”. Trajnimi do të mbahet në Prishtinë, ne pjesën e parë të muajit dhjetor 2013 dhe do të marrin pjesë studentë dhe të rinj nga lëmi të ndryshme. Afati për aplikim është 28 nëntor 2013.

APLIKONI

ISDI ju falenderon dhe ju deshiron sukses.

Make a Free Website with Yola.